Fin - suomi VALITSE MAA YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA Uutiset

RATKAISUJA MAAILMAN TERVEYSHAASTEISIIN

AbbVie on lääketeollisuuden edelläkävijä, jonka asiantuntemusta ja yhtiörakennetta arvostetaan laajasti. Työskentelemme sitoutuneesti, kannustamme yritteliäisyyteen ja vaalimme innovatiivista ilmapiiriä.  Tuloksena on terveydenhuollon nykytilanteessa harvinainen yhtiö, joka pystyy luomaan uusia hoitomuotoja ja parantamaan elämänlaatua joka puolella maailmaa.

aboutimg_03

Potilaiden parhaaksi

Keskitymme kehittämään lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi, potilashyöty mitattavissa ja taloudellinen arvo merkittävä. Keskitymme vakaviin sairauksiin, kuten C-hepatiittiin, neurologiaan, immunologiaan, syöpätauteihin ja naisten terveyteen.

Entistä parempia tapoja potilaiden auttamiseen

AbbVie aloitti tiensä terveydenhuollon edelläkävijäksi Abbottin kautta, jonka perusti chicagolainen lääkäri Dr. Wallace Abbott vuonna 1888.  Vuosien varrella Abbott kehittyi maailmanlaajuiseksi, johtavaksi  terveydenhuollonalan yritykseksi, joka tarjoaa ihmisille  innovatiivisia lääkkeitä ja tuotteita ravitsemukseen, sairauksien diagnostiikkaan ja lääketieteellisiin toimenpiteisiin.


aboutimg_07

UUSI ALKU

AbbVie perustettiin vuoden 2013 ensimmäisenä päivänä. Yritys toimii biolääketieteen alalla kaikkialla maailmassa ja se on keskittynyt väestön terveyttä eniten uhkaavien sairauksien hoitoon. Yhtiönä AbbVie on vakaa ja sen henkilöstöllä on tarvittavat valmiudet ja kunnianhimoa tieteellisten läpimurtojen saavuttamiseen. Innovaatioiden avulla yritys saa markkinoille uusia tuotteita, jotka ratkaisevat merkittävimpiä terveysongelmia nyt ja tulevaisuudessa. Kunnianhimomme ja sitoutuneisuutemme yltää tätäkin pidemmälle: haluamme parantaa ihmisten terveyden lisäksi myös heidän elämänlaatuaan.


ABBVIE ON...

Keskittynyt.

Keskittynyt kehittämään lääkehoitoja ja innovaatioita, jotka ovat alansa terävintä kärkeä.

Vaikuttava.

Innovatiivisten tuotteiden ja potilaslähtöisen tuen tarjoaja, joka auttaa vakavista sairauksista kärsiviä potilaita.

ABBVIELLÄ ON

 

  • Monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluuu useita markkinoiden johtavia lääkevalmisteita.
     

  • Keskitetty liiketoiminta- ja investointimalli.

  • Talousosaaminen, infrastruktuuri ja asiantuntemus, jotka ovat hioutuneet 125 vuoden aikana lääketeollisuuden innovatiivisena edelläkävijänä.

  • Yli 28 000 työlleen omistautunutta työntekijää, jotka työskentelevät ratkaistakseen maailman väestön terveyttä eniten uhkaavia sairauksia.


img1

Keitä olemme?

AbbVie innovoi, kehittää ja kaupallistaa edistyksellisiä hoitoja potilaiden parhaaksi.

Lue lisää »

img2

VASTUUMME

Viemme tieteellistä tutkimusta eteenpäin ja vaikutamme terveydenhuoltoon joka puolella maailmaa, läpinäkyvällä ja kestävällä tavalla.

Tutustu lähestymistapaamme »

img3

Edelläkävijä

AbbVie on menestyksekäs biolääkealan asiantuntija.

Tutustu johtajiimme »

Poistu www.abbvie.fi

Huomaathan

Alla oleva "Kyllä"-painike johtaa pois AbbVien sivustolta.

AbbVie ei hallinnoi linkkejä, jotka johtavat pois AbbVien www-sivuilta. Siksi AbbVie ei vastaa näiden linkkien takaa avautuvasta sisällöstä eikä siinä esiintyvistä linkeistä. AbbVie tarjoaa linkit käyttöösi vain siksi, että niistä saattaa olla sinulle hyötyä. Linkkien olemassaolo ei merkitse, että AbbVie erityisesti suosittelisi sivustoja, joille linkit johtavat.

Valitsemaasi internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko poistua tältä sivustolta?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?