Fin - suomi
VALITSE MAA

AbbVie Työpaikkana

Arkemme näyttää ehkä tavalliselta työnteolta, mutta sen vaikutus potilaiden elämään tekee työstämme merkittävää. AbbVielaiset tekevät joka päivä yhteistyötä kehittääkseen uusia keinoja ihmisten terveyden edistämiseen. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Työntekijämme suhtautuvat työhönsä kunnianhimoisesti ja meitä inspiroi ajatus, että työmme voi vaikuttaa myönteisesti ihmisten ja yhteisöjen elämään kaikkialla maailmassa.Yrityskulttuurimme luo vankan perustan uusien saavutusten luomiselle. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista, sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

AbbViella tehdään töitä yhdessä, joustavasti ja koko sydämellä

AbbVie on useampana vuotena menestynyt Great Place To Work -tutkimuksessa. Pelkkä tunnustus ilman perusteluja ei kuitenkaan riitä — siksi listasimme HR-asiantuntijamme Annika Wickmanin kanssa kolme asiaa, jotka tekevät AbbViesta ainutlaatuisen työnantajan.

Yhdessä tekemällä hyvinvointia

AbbViella ei puurreta yksin. Työtä tehdään tasa-arvoisissa, erilaista osaamista yhdistävissä tiimeissä, joissa ei nojata perinteisiin hierarkiarakenteisiin.

”Meillä ei mitenkään näy arjessa, että meidän organisaatiossa olisi johto ja alaiset erikseen vaan tiimeissä on edustajia eri puolilta organisaatioita ja asioita todellakin tehdään yhdessä”, Wickman kertoo.

Yhdessä tekeminen levittäytyy työnteon lisäksi muuhunkin yhdessä olemiseen: kun henkilöstö viime vuonna haastettiin punnertamaan ja lankuttamaan, kaikki olivat toimitusjohtajaa myöten mukana. Myös silloin, kun haasteena oli sadan villasukan kutominen lahjoitettavaksi, urakkaan tartuttiin yhdessä: kantapään neulomiseen sai tarvittaessa apua lääketieteellisen johtajan järjestämässä kutomiskoulussa.

Sen lisäksi, että vahva yhteishenki auttaa jaksamaan töissä, myös työaikojen joustavuus sekä liikkumiseen ja rentoutumiseen kannustavat työsuhde-edut tukevat työntekijöiden hyvinvointia töissä.

”Työntekijät ovat AbbVien voimavara ja siksi heidän hyvinvointinsa asetetaan aina kaiken muun edelle. Great Place To Work -tutkimuksessa onkin tullut esille, että työntekijämme kokevat, että heistä välitetään”, Wickman sanoo.

Jatkuvaa kehittymistä omilla ehdoilla

AbbViella jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa. Uusiin haasteisiin tarttumiseen kannustetaan ja liikkuminen eri osastojen tai roolien välillä on tavallista. Wickman on tästä liikkuvuudesta elävä esimerkki: kehittymismahdollisuuksia riittää, vaikka noin 85 henkilöä työllistävä organisaatio onkin melko pieni.

”Tulin tänne alun perin vastavalmistuneena toimistoassistentin tehtäviin, kunnes siirryin HR-assistentiksi. Sen jälkeen toimin HR-koordinaattorina kunnes tänä vuonna aloitin HR-asiantuntijan roolissa”, Wickman listaa.

Vaikka ei kaipaisikaan suuria muutoksia arkeen tai urapolulle, AbbViella pääsee jatkuvasti innovoimaan ja keksimään uudenlaisia tapoja tehdä töitä.

”Meitä kannustetaan koko ajan miettimään meidän omaa työtä uusista näkökulmista ja ideoimaan uutta. Meidän kulttuurissa ei koskaan tyrmätä uusia ideoita heti vaan yritetään koko ajan miettiä asioita eri tavalla.”

Kaiken takana on halu auttaa

AbbViella on töissä niin kauppatieteilijöitä, biolääketieteen ammattilaisia, valtiotieteilijöitä, fysioterapeutteja kuin kätilöitä ja sairaanhoitajiakin. Värikästä joukkoa yhdistää vahvasti jaettu merkityksen kokemus.

”Vaikka meillä on kaikilla todella erilaisia työtehtäviä, kaikki tulevat töihin samasta syystä: haluamme edistää potilaiden hyvinvointia ja tuoda positiivista vaikutusta heidän ja heidän läheistensä elämään”, Wickman kiteyttää.

Great Place To Work -tutkimuksessa onkin useampana vuotena korostunut se, että AbbVielaiset ovat ylpeitä työpaikastaan ja siitä, mitä yhdessä tekemällä saavutetaan. Mahdollisuus vaikuttaa sairastuneiden elämään on myös Wickmanille merkittävä syy olla töissä juuri AbbViella.

”Kun saan tehdä töitä yrityksessä, joka tekee merkityksellisiä asioita, koen, että voin omalla työlläni tehdä hyvää ja vaikuttaa yhteiskuntaan.”

Great Place to Work eli Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa selvitetään osallistuvien organisaatioiden työntekijöiden kokemukset työpaikastaan sekä arvioidaan organisaatioiden keskeisimmät johtamiskäytännöt. Tutkimuksen pisteytyksestä 2/3 koostuu työntekijöiden kokemuksesta ja 1/3 johtamiskäytännöistä. 


                                               

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi tuotteen sivuja ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopiviksi.

Haluatko jatkaa tämän tuotteen sivuille?