Fin - suomi VALITSE MAA YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA Uutiset

Henkilöstöä yli 26 000 ja määrä kasvaa. Liity joukkoomme.


career_img_03

INNOVAATIOT LÄHTEVÄT SINUSTA

AbbVieläiset tekevät joka päivä yhteistyötä kehittääkseen uusia keinoja ihmisten terveyden edistämiseen. Työntekijämme suhtautuvat työhönsä kunnianhimoisesti. Meitä inspiroi ajatus, että työmme voi vaikuttaa myönteisesti ihmisten ja yhteisöjen elämään kaikkialla maailmassa. Työntekijöillämme on erilaiset taustat, erilaista osaamista ja näkemyksiä, mutta yhteistä meille on tahto edistää ihmisten terveyttä.


Poistu www.abbvie.fi

Huomaathan

Alla oleva "Kyllä"-painike johtaa pois AbbVien sivustolta.

AbbVie ei hallinnoi linkkejä, jotka johtavat pois AbbVien www-sivuilta. Siksi AbbVie ei vastaa näiden linkkien takaa avautuvasta sisällöstä eikä siinä esiintyvistä linkeistä. AbbVie tarjoaa linkit käyttöösi vain siksi, että niistä saattaa olla sinulle hyötyä. Linkkien olemassaolo ei merkitse, että AbbVie erityisesti suosittelisi sivustoja, joille linkit johtavat.

Valitsemaasi internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko poistua tältä sivustolta?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?