Fin - suomi VALITSE MAA YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA Uutiset
 

Yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa

Teemme yhteistyötä terveydenhuollon organisaatioiden ja ammattilaisten, kuten lääkäreiden ja sairaanhoitajien, kanssa, jotta pystymme takaamaan potilaille parhaan mahdollisen hoidon yhdessä terveydenhuoltojärjestelmän kanssa.


Yhteistyön avulla uudet lääkeinnovaatiot , lääkehoidot ja tutkimustulokset ovat terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden käytettävissä mahdollisimman nopeasti. Lisäksi yhteistyö on tärkeää, jotta pystymme kartoittamaan terveydenhuollon muuttuvia tarpeita. Yhteistyömme muotoja ovat muun muassa koulutustilaisuuksien järjestämisen tai niihin osallistumisen tukeminen sekä terveydenhuollon asiantuntijoiden tietotaidon hyödyntäminen esimerkiksi konsultointina.

Jotta voimme vahvistaa yleistä luottamusta yhteistyöhön liittyen, on tärkeää, että potilaat ja muut asianosaiset voivat helposti saada tietoa yhteistyöstä terveydenhuollon ammattilaisten sekä organisaatioiden ja lääketeollisuuden välillä.

Julkaisemme kaikkia  taloudellisia etuuksia koskevat tietomme tällä sivulla 31.5.2016. Tuolloin julkaistavat tiedot koskevat vuonna 2015 tehtyä yhteistyötä.

Taloudelliset etuudet terveydenhuollon ammattilaisille ja organisaatioille 2015

Muistio taloudellisten etuuksien julkistamista koskevasta raportista 2015

AbbVie Policies and Disclosures (linkki AbbVien kansainvälisille sivuille)

Lisätietoja:

Anne Lehtonen
Medical Director
+358 40 9022 397 
anne.lehtonen@abbvie.com  

Poistu www.abbvie.fi

Huomaathan

Alla oleva "Kyllä"-painike johtaa pois AbbVien sivustolta.

AbbVie ei hallinnoi linkkejä, jotka johtavat pois AbbVien www-sivuilta. Siksi AbbVie ei vastaa näiden linkkien takaa avautuvasta sisällöstä eikä siinä esiintyvistä linkeistä. AbbVie tarjoaa linkit käyttöösi vain siksi, että niistä saattaa olla sinulle hyötyä. Linkkien olemassaolo ei merkitse, että AbbVie erityisesti suosittelisi sivustoja, joille linkit johtavat.

Valitsemaasi internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko poistua tältä sivustolta?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?