Fin - suomi
VALITSE MAA
 

TIETOSUOJAPERIAATTEET

AbbVien verkkosivujen tietosuojaseloste
Muutettu GDPR:n mukaiseksi
Päivitetty 25.5.2018

 


Tässä verkkosivujen tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”) selitetään, miten AbbVie Oy, Pihatörmä 1B, 02240 Espoo,(”AbbVie”) käsittelee keräämiään ja käyttäjiltä saamiaan henkilötietoja. Tietoja kerätään ja saadaan käyttäjiltä lomakkeiden, verkkosivustojen, mobiilisivustojen, mobiilisovellusten sekä muiden AbbVien hallinnoimien digitaalisten ja verkon ulkopuolisten palveluiden ja tuotteiden välityksellä, joissa viitataan tähän Tietosuojaselosteeseen (yhteisesti ”AbbVie-Palvelut”).
 

YHTEENVETO

Tässä yhteenvedossa kerrotaan lyhyesti Tietosuojaselosteestamme. Ole hyvä ja lue tarkempaa tietoa oheisesta täydellisestä Tietosuojaselosteestamme.

Mitä tietoja keräämme

Miten käytämme tietojasi

Milloin jaamme tietojasi

Tietosuojaan liittyvät vaihtoehtosi

Tietoturva

Sivustojemme kansainvälinen käyttö

Tietosuojaselosteen muutokset

Mitä tietoja kerrääme

AbbVie kerää seuraavanlaisia tietoja AbbVie-palveluiden kautta:

  • Antamasi tiedot. Henkilötiedot ja terveystiedot, jotka annat rekisteröityessäsi tuotteisiimme tai palveluihimme, vastatessasi kyselyihin tai tutkimuksiin tai ottaessasi yhteyttä AbbVien asiakaspalveluun.
  • Automaattisesti kerättävät tiedot. IP-osoitteesi ja yksilöimättömiä tietoja AbbVie-Palveluiden käytöstäsi voidaan kerätä automaattisesti seurantatekniikan, kuten evästeiden, avulla. Selaimesi asetuksissa on voitu estää evästeiden käyttö. Evästeiden avulla voit kuitenkin saada käyttöösi hyödyllisiä verkkosivuston ominaisuuksia, jotka eivät välttämättä toimi, mikäli olet kieltänyt evästeiden käytön.

  • Muista lähteistä kerättävät tiedot.
    Voimme yhdistää keskenään sinua koskevia tietoja, jotka on saatu AbbVie-Palveluista, muualta kuin verkon kautta (offline) tai kolmansilta osapuolilta.
     

Milloin jaamme tietojasi

AbbVie ei myy eikä luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille kolmansille osapuolille ilman suostumustasi lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:

  • Tytäryhtiöille, osakkuusyhtiöille sekä palveluja tarjoaville kolmansille osapuolille palvelujen ja tietojen tarjoamiseksi verkkosivuillamme, mukaan lukien mainostaminen ja markkinointi verkossa, sekä liiketoimintamme tukemiseksi. Edellytämme, että kyseiset toimijat käsittelevät henkilötietoja asianmukaisesti sopimusperusteisten yksityisyyttä ja tietoturvaa koskevien säännösten sekä tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti.
  • Toiselle yritykselle jonkin tuotelinjamme tai osastomme myynnin tai siirron yhteydessä, mihin sisältyy yhden tai useamman AbbVie-Palvelun kautta tarjotut palvelut.
  • Asianomaisille sääntelyviranomaisille tai muille tahoille siltä osin kuin se on AbbVielle välttämätöntä oikeudellisten velvoitteiden tai vaatimusten täyttämiseksi.

 

Yksityisyyteen liittyvät vaihtoehtosi

Voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojaselosteesta tai sinusta keräämistämme Henkilötiedoista. Lähetä yksityisyyttä koskevat kysymyksesi täältä.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää kirjeen osoitteeseen Knollstraße, 67061 Ludwigshafen, Germany (attention: EU DPO).

TIETOTURVA

AbbVie huolehtii asianmukaisesta valvonnasta sekä teknisistä ja organisatorisista toimista suojatakseen ja turvatakseen henkilötietosi, mutta henkilötietojen jakamiseen verkossa liittyy aina jonkinasteinen riski tietojesi joutumisesta luvattomasti kolmannen osapuolen käsiin.

Sivustomme kansainvälinen käyttö

Henkilötietojen siirtämistä AbbVie Oy:n, sen Yhdysvalloissa sijaitsevan emoyhtiön AbbVie Inc.:n sekä muiden AbbVie-tytäryhtiöiden ja ‑osakkuusyhtiöiden välillä hallitaan AbbVien Inter-Affiliate Data Transfer Agreement –sopimuksella, joka perustuu rekisterinpitäjille tapahtuvia tietojen siirtoja koskeviin EU:n mallisopimuksiin. 

TiEtosuojaselosteen muutokset

Lue tämä Tietosuojaseloste säännöllisesti, sillä voimme ajoittain muuttaa tai päivittää Tietosuojaselosteen osia sovellettavat suostumusvaatimukset huomioiden. Kaikki muutokset julkaistaan tällä sivulla viivytyksettä, ja uusi voimaantulopäivämäärä päivitetään samalla sivun yläosaan.

AbbVien verkkosivujen tietosuojaseloste

 


Tässä verkkosivujen tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”) kerrotaan, miten AbbVie Oy, Pihatörmä 1B, 02240 Espoo, (”AbbVie”) käsittelee keräämiään ja käyttäjiltä saamiaan henkilötietoja. Tietoja kerätään ja saadaan käyttäjiltä lomakkeiden, verkkosivustojen, mobiilisivustojen, mobiilisovellusten sekä muiden AbbVien hallinnoimien digitaalisten ja verkon ulkopuolisten palvelujen ja tuotteiden välityksellä, joissa viitataan tähän Tietosuojaselosteeseen (yhteisesti ”AbbVie-Palvelut”).

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME VERKOSSA

Tässä osiossa kuvataan, mitä henkilötietojen tyyppejä saatamme kerätä ja saada, kun käytät AbbVie-Palveluja. Tällaisia tietoja ovat meille itse antamasi tiedot sekä tiedot, joita keräämme automaattisesti, kun käytät AbbVie-Palveluja.

Tässä Tietosuojaselosteessa ”Henkilötiedoilla” tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, jotka yksilöivät sinut tai joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa luonnollisena henkilönä. Esimerkkejä Henkilötiedoista ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Kun näitä tietoja yhdistetään terveyteen tai terveydentilaan liittyviin tietoihin, käytämme tiedoista nimitystä ”Terveystiedot”. Keräämme Terveystietojasi AbbVie-Palveluissa ainoastaan suostumuksesi perusteella tai mikäli laki edellyttää kyseisten tietojen keräämistä.

Antamasi tiedot

Suuri osa AbbVie-Palveluiden kautta tarjolla olevasta tiedosta on saatavana ilman rekisteröitymistä mihinkään palveluun tai ohjelmaan. Osa sisällöstä on kuitenkin tarkoitettu vain rekisteröityneille tai tunnistetuille käyttäjille. Tällöin sinun on luotava profiili tai annettava itsestäsi tiettyjä tietoja, jotta voimme tarjota kyseistä palvelua sinulle.

Rekisteröitymisen tai kyselyihin vastaamisen yhteydessä antamasi tiedot 

AbbVie kerää Henkilötietoja, joita annat AbbVie-Palvelujen kautta esimerkiksi ilmoittautumislomakkeilla rekisteröityäksesi AbbVien ohjelmiin ja palveluihin, vastaanottaaksesi AbbVien markkinointituotteita ja ‑viestejä, ottaaksesi yhteyttä AbbVien asiakaspalveluun tai vastataksesi AbbVien kyselyihin ja tutkimuksiin. Tällaisia tietoja voivat olla:

  • nimi
  • yhteystiedot, kuten osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnuksesi ja salasanasi
  • suostumustasi edellyttävät terveyteen liittyvät tiedot, vakuutustiedot ja demografiset tiedot potilaiden tukiohjelmien, kyselyjen ja tutkimusten yhteydessä
  • tulo- ja demografiset tiedot, kun haet taloudellista tukea johonkin tuotteistamme
  • palkkion maksuun liittyvät tiedot suorittaessasi AbbVielle jonkin palvelun terveydenhuollon ammattilaisena
  • työ-, koulutus- ja muut taustatiedot, kun haet työpaikkaa AbbViestä
  • ammatilliseen kliiniseen työhön ja koulutukseen liittyvät tiedot, kun osallistut AbbVien rahoittamaan ohjelmaan, tutkimukseen tai kyselyyn terveydenhuollon ammattilaisena.

 

Muussa vuorovaikutuksessa AbbVien kanssa antamasi henkilötiedot

Voit ottaa yhteyttä AbbViehen esittääksesi kysymyksiä, keskustellaksesi huolenaiheista, tai ilmoittaaksesi tuotteitamme koskevista ongelmista. Jos olet yhteydessä AbbViehen tai pyydät AbbVieltä tietoja, sinua saatetaan pyytää antamaan yhteystietosi sekä mahdolliset pyyntösi kannalta oleelliset Terveys- ja/tai Henkilötiedot.

Tiedot, jotka voidaan kerätä automaattisesti

Käyttäessäsi AbbVie-Palveluita, saatamme kerätä myös tiettyjä käyttö- ja laitetietoja automaattisesti jäljempänä kuvatulla tavalla.

IP-osoite

Saatamme ottaa talteen tietokoneesi tai käyttämäsi muun elektronisen laitteen IP-osoitteen, kun käytät AbbVie-Palveluita. IP-osoitteen avulla tunnistetaan sivustolla vierailuun käyttämäsi elektroninen laite, jolloin voimme olla yhteydessä tietokoneeseesi ja räätälöidä AbbVie-palveluiden sisältöä liikkuessasi sivustolla.

Evästeet ja muu seurantatekniikka

Keräämme tietoa AbbVie-Palveluiden käytöstäsi myös seurantatekniikoiden avulla, eliesimerkiksi evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla. ”Eväste” on tietokoneeseesi lähetettävä yksilöllinen numeerinen koodi, jonka avulla seurataan kiinnostuksesi kohteita ja tunnistetaan sinut sivustolle palaavaksi kävijäksi seuraavalla kerralla. ”Verkkojäljite” on verkkosivustolle, sähköpostiin tai mainokseen sijoitettu läpinäkyvä graafinen kuva, jonka avulla seurataan esimerkiksi käyttäjien aktiivisuutta ja sivuston liikennettä. Näiden tekniikoiden avulla sivusto muistaa mieltymyksesi ja voimme siten tarjota sinulle sellaisia sisältöjä ja ominaisuuksia, jotka aikaisemmasta toiminnastasi AbbVie-Palveluissa kertovien sivuston käyttötietojen perusteella todennäköisesti kiinnostavat sinua eniten.

Käytämme sivuston kävijäseurannan analytiikkaan Google Analytics -ohjelmaa. Ellet halua Google Analytics ‑ohjelman saavan tietojasi, voit asentaa selaimeesi Google Analyticsin käytön estävän lisäosan Google Analytics opt-out ‑sivulla.

Jos haluat lisätietoja evästeistä ja muista seurantatekniikoista sekä niiden estämisestä, ole hyvä ja vieraile http://youronlinechoices.eu/ -sivustolla. Huomioithan, että jotkin evästeet ovat välttämättömiä sivustomme toiminnan kannalta, joten näiden evästeiden poistamisen tai estämisen jälkeen sivusto ei toimi kunnolla.

Mobiiliseuranta

Jotkin AbbVie-Palvelut ovat saatavana mobiilisovelluksina tai mobiilisivustoilla, joita voit käyttää mobiililaitteellasi. Jos käytät AbbVie-Palveluita mobiililaitteella, saatamme kerätä seuraavia mobiililaitteeseen liittyviä tietoja edellä kuvattujen muiden tietojen lisäksi: laitetunniste tai mainostunniste, laitteen tyyppi, laitteistotyyppi, MAC-osoite (Media Access Control), IMEI-koodi (Intermational Mobile Equipment Identity), mobiililaitteesi käyttöjärjestelmän versio, AbbVie-Palveluun pääsemiseen tai palvelun lataamiseen käytetty alusta (esim. Apple, Google, Amazon, Windows), laitteesi paikka- ja käyttötiedot sekä oma AbbVie-Palvelujen käyttösi.

Muista lähteistä kerättävät tiedot

Voimme yhdistää jossakin AbbVie-Palvelussa käyntisi yhteydessä saatuja tietojasi tietoihin, jotka on saatu sinusta käyttäessäsi muita AbbVie-Palveluita. Voimme myös yhdistää sinusta AbbVie-Palveluiden kautta kerättyjä tietoja tietoihin, jotka olemme keränneet verkon ulkopuolelta (offline), sekä kolmansilta osapuolilta keräämiimme tietoihin.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Käytämme Henkilötietojasi toimittaaksemme sinulle pyytämiäsi palveluita, viestiäksemme kanssasi, parantaaksemme AbbVie-Palvelujen käyttäjäkokemusta, kehittääksemme yleisesti tuotteitaemme ja palveluitamme sekä muihin sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin, kuten jäljempänä kuvaillaan tarkemmin.

Pyytämiesi ohjelmien ja palveluiden tarjoaminen

Jos rekisteröidyt johonkin palveluumme, käytämme AbbVie-Palvelujen kautta antamiasi Henkilötietoja vastataksemme kysymyksiisi, tarjotaksemme pyytämäsi palvelut, tarjotaksemme mahdollisimman hyvän käyttäjäkokemuksen, täyttääksemme sopimusvelvoitteemme ja/tai suostumuksesi perusteella.

Markkinointi

Voit ilmoittaa haluavasi vastaanottaa AbbVieltä markkinointiviestejä, kuten AbbVien tuotteita tai palveluja koskevia tarjouksia, kutsuja osallistua tuotteitamme koskeviin kyselyihin tai muita ilmoituksia ja tarjouksia. Tällöin käytämme yhteystietojasi ja muita Henkilötietojasi lähettääksemme markkinointiviestejä sinulle. Voit lopettaa kieltäytyä markkinointiviestien vastaanottamisesta viestissä kerrotulla tavalla.

Mukautettu käyttäjäkokemus

Antamiasi Henkilötietoja voidaan käyttää kiinnostustesi ja mieltymystesi perusteella räätälöityjen tarjousten, tietojen tai palvelujen luomiseen. Voimme myös käyttää IP-osoitettasi ja evästeiden tai vastaavien seurantatekniikoiden avulla automaattisesti saamiamme tietoja tehdäksemme AbbVie-Palveluistamme helpompia käyttää sekä personoidaksemme AbbVie-Palveluiden sisältöä tarjoamalla tietoja ja palveluja, joiden arvelemme kiinnostavan sinua. Joissakin tapauksissa keräämme näitä tietoja suostumuksesi perusteella. Muulloin keräämme kyseisiä tietoja oikeutetun etumme mukaisesti käyttäjäkokemuksen optimointia ja räätälöintiä varten.

Liiketoiminnan ja tuotteiden kehittäminen

 AbbVie analysoi antamiasi tietoja, jotka liittyvät AbbVien liiketoimintaa ja tuotteiden parantamista koskeviin oikeutettuihin etuihin. Analysoimalla tietoja AbbVie pyrkii löytämään uutta tietoa, jonka avulla se voi ymmärtää paremmin asiakkaiden tarpeita sekä parantaa, kehittää ja arvioida tuotteita, palveluita, aineistoja, ohjelmia ja hoitoja.

Palveluanalytiikka ja kehittäminen

Voimme käyttää antamiasi tietoja ja AbbVie-Palvelujen käytöstäsi automaattisesti kerättyjä tietoja käyttäjäliikenteen rakenteen ja käyttäjien mieltymysten seuraamiseen AbbVie-Palvelujen parantamista, analytiikkaa ja optimointia koskevien oikeutettujen liiketoimintaetujemme mukaisesti.

Tietojen käyttö ja säilyttäminen

Säilytämme Henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen edellä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi, ellei sovellettava lainsäädäntö tai oikeusjärjestys edellytä muuta.

MILLOIN JAAMME TIETOJASI KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Jaamme Henkilötietojasi kolmansille osapuolille ainoastaan jäljempänä kuvatulla tavalla. Emme myy emmekä vuokraa Henkilötietoja kolmansille osapuolille näiden omiin markkinointitarkoituksiin.

Kolmannen osapuolen mainonta ja selainkäyttäytymiseen perustuva mainonta

Sinulle voidaan näyttää sinua varten räätälöityjä AbbVien tuotteiden ja palvelujen mainoksia kolmansien osapuolien verkkosivuilla ja mobiilipalveluissa. Ne on räätälöity esimerkiksi AbbVien tai kolmannen osapuolen verkkosivustolla vierailun yhteydessä antamiesi tietojen perusteella tai selaustoimintasi, ostojesi tai kiinnostustesi perusteella. Tällaiset räätälöidyt mainokset verkossa voivat olla lähtöisin useista eri lähteistä, kuten seuraavista:

  • Voimme jakaa mainospalvelujen toimittajillemme sinua koskevia tietoja, joista sinua ei ole mahdollista tunnistaa ja jotka olemme saaneet AbbVie-Palveluista evästeiden tai muiden seurantatekniikoiden avulla.
  • Joissakin AbbVie-palveluissa toteutetaan selainkäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa (tunnetaan joissain yhteyksissä myös uudelleenkohdennettuna mainontana tai  mielenkiinnon kohteisiin perustuvana mainontana). Mainonnan verkostokumppanimme saattavat asettaa evästeitä AbbVien verkkosivustoihin ja muihin kolmansien osapuolien sivustoihin ja käyttää niitä kerätäkseen tietoja toiminnastasi ja voidakseen sen perusteella tarjota sinulle verkossa kiinnostuksesi kohteita vastaavia mainoksia.

Tytäryhtiöt, osakkuusyhtiöt ja toimittajat

Käytämme erilaisia toimittajia, kuten muita AbbVien tytäryhtiöitä ja osakkuusyhtiöitä, jotka avustavat meitä liiketoiminnassamme ja joille saattaa olla välttämätöntä käyttää Henkilötietojasi, kun he tuottavat palveluja AbbVielle. Emme anna näille osapuolille lupaa käyttää Henkilötietojasi mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka ei liity AbbVien liiketoimintaan ja edellytämme, että he käsittelevät AbbVie-Palveluiden kautta kerättyjä Henkilötietojasi asianmukaisesti sopimusperusteisten tietosuoja- ja tietoturvasäännösten sekä tämän Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Yhteisbrändätyt sivustot

Saatamme ryhtyä yhteistyöhön toisten yritysten kanssa tarjotaksemme sinulle yhteistyöhön tai niin sanottuun yhteisbrändäykseen perustuvaa sisältöä tai palveluja. Yhteisbrändätyllä sivustolla ruudussa näkyy sekä AbbVien että brändäyskumppanin logo. Päästäksesi käyttämään yhteisbrändätyllä sivulla tarjottavia palveluita saatat joutua täyttämään verkossa uuden rekisteröitymislomakkeen, ja tämän lomakkeen tiedot saatetaan jakaa AbbVien brändäyskumppaneille. Lue myös brändäyskumppaniemme omat tietosuojakäytännöt, sillä ne saattavat joiltain osin poiketa omistamme. Luettuasi tietosuojakäytännöt pystyt tekemään tietoon perustuvan päätöksen siitä, annatko tietojasi tietylle sivustolle.

Tuoteraportit

Jos otat AbbViehin yhteyttä ja asia koskee kokemustasi jonkin tuotteemme käytöstä, saatamme käyttää antamiasi tietoja toimialamme sääntelyviranomaisille toimitettavissa raporteissa ja muilla lain edellyttämillä tavoilla. Saatamme käyttää tietoja myös ottaessamme yhteyttä tuotteen määränneeseen lääkäriin tutkiaksemme tarkemmin tuotteemme käyttöön liittyvää odottamatonta tapahtumaa.

Lailliset oikeudet ja velvollisuudet

Tietyissä rajoitetuissa tilanteissa AbbVie saattaa joutua luovuttamaan Henkilötietojasi noudattaakseen lakiin perustuvaa velvoitetta tai vaatimusta. Tällainen tilanne on esimerkiksi lääkevalmisteidemme turvallisuuteen liittyvien raportointivelvoitteiden täyttäminen asianomaisille sääntelyviranomaisille tai jonkin tuotelinjamme tai osastomme myynti tai siirto, mihin sisältyy yhden tai useamman AbbVie-Palvelun kautta tarjotut palvelut. Tällaisissa tilanteissa ryhdymme toimiin suojataksemme Henkilötietosi niin hyvin kuin on mahdollista. Pidätämme myös oikeuden käyttää Henkilötietoja sellaisten käyttäjien tutkimiseen ja oikeuteen haastamiseen, jotka toimivat sääntöjemme vastaisesti tai laittomasti taikka harjoittavat toimintaa, joka on vahingollista muille tai muiden omaisuudelle.

LASTEN YKSITYISYYS

AbbVie ei tietoisesti kerää eikä käytä mitään lapsilta AbbVie-Palvelujen kautta suoraan saatavia tietoja. Emme tietoisesti salli lasten tilata tuotteitamme, viestiä kanssamme tai käyttää mitään verkkopalvelujamme. Jos olet lapsen vanhempi ja havaitset, että lapsesi on antanut meille tietoja, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä jollakin jäljempänä mainitulla tavalla, jolloin voimme ratkaista asian yhdessä.

YKSITYISYYTTÄSI KOSKEVAT VAIHTOEHTOSI

Voit aina ottaa yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojaselosteesta tai sinusta keräämistämme Henkilötiedoista. Sovellettavan tietosuojalainsäädännön nojalla sinulla voi olla oikeus pyytää päästä katsomaan ja/tai korjaamaan tai poistamaan Henkilötietojasi tai rajoittamaan pääsyä niihin, pyytää Henkilötietojesi siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle, peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa (tämä ei vaikuta aikaisempien tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen) tai vastustaa mitä tahansa Henkilötietojen käyttöä. Mikäli AbbVie ei pysty toimittamaan pyytämiäsi tietoja tai tekemään pyytämääsi muutosta, sinulle kerrotaan syy tähän. Paikallisen lainsäädännön nojalla sinulla on myös oikeus tehdä valitus paikalliselle tietosuojaviranomaiselle. Lähetä tietosuojaa koskevat kysymyksesi täältä.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää kirjeen osoitteeseen Knollstraße, 67061 Ludwigshafen, Germany (attention: EU DPO).

TIETOTURVA

AbbViellä on käytössä kohtuudella edellytettävät tekniset, hallinnolliset, organisatoriset ja fyysiset turva- ja valvontatoimet kaikkien AbbVie-Palveluiden kautta kerättyjen Henkilötietojen suojaamiseksi. Koskaan ei voida kuitenkaan kokonaan välttää riskiä, että jokin kolmas osapuoli pääsee luvattomasti sieppaamaan internetissä lähetetyt tiedot tai että joku löytää keinon murtautua turvajärjestelmiimme. Suosittelemme noudattamaan varovaisuutta, kun lähetät tietoja internetin kautta. Tämä on erityisen tärkeää terveyttä koskevien tietojen kohdalla. AbbVie ei voi taata, etteivät kolmannet osapuolet pääse luvattomasti käsiksi Henkilötietoihisi, minkä vuoksi sinun on punnittava hyötyjä ja riskejä, ennen kuin annat Henkilötietojasi AbbVie-Palveluihin.

LINKIT JA YHTEYDET KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SIVUSTOIHIN SEKÄ SOSIAALISEN MEDIAN LIITÄNNÄISET

Tämä Tietosuojaseloste ei koske niitä AbbVie-Palveluja, jotka eivät linkity tähän Tietosuojaselosteeseen, eikä kolmansien osapuolien verkkosivustoja, joihin AbbVie-Palvelut saattavat linkittyä. AbbVie-Palveluissa saatetaan käyttää sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin ”tykkää”-painike, ”Jaa Twitterissä” ‑painike), joiden avulla voit helposti jakaa tietoa muiden kanssa. Kun käyt AbbVie-Palveluissa, sosiaalisen median liitännäisen operaattori voi asettaa tietokoneeseesi tai muuhun elektroniseen laitteeseesi evästeen, jonka avulla kyseinen operaattori pystyy tunnistamaan sivustollemme palaavat käyttäjät. Jos olet kirjautuneena sosiaalisen median sivustolle (esim. Facebook, Twitter) selatessasi AbbVie-Palveluja, sosiaalisen median liitännäinen sallii kyseisen sosiaalisen median sivuston saada tiedon käynnistäsi AbbVie-Palveluissa. Lisäksi sosiaalisen median liitännäinen sallii sosiaalisen median sivuston jakaa tietoa toiminnastasi AbbVie-Palveluissa muille kyseisen sosiaalisen median sivuston käyttäjille. Näitä jakamisasetuksia hallinnoi kyseinen sosiaalisen median sivusto oman tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

SIVUSTOJEMME KANSAINVÄLINEN KÄYTTÖ

Tämän sivuston omistaa ja sitä operoi AbbVie Oy, mutta antamasi tiedot ovat muissa maissa sijaitsevien tytäryhtiöidemme, osakkuusyhtiöidemme ja toimittajiemme saatavilla. Jos käyt tällä sivustolla kotimaasi ulkopuolelta käsin, viestintäsi meidän kanssamme aiheuttaa aina tietojen siirtymistä kansainvälisten rajojen yli. Henkilötietoja saatetaan siirtää Yhdysvalloissa sijaitsevaan emoyhtiöömme AbbVie Inc.:iin tai muihin AbbVien tytäryhtiöihin tai osakkuusyhtiöihin alueille, missä Henkilötietojen tietosuoja ei välttämättä ole oman maasi tasolla. Olemme allekirjoittaneet AbbVie Inc.:n kanssa AbbVie Inter-Affiliate Data Transfer Agreement ‑sopimuksen, joka perustuu EU:n malliin rekisterinpitäjille siirrettäviä tietoja koskevista sopimuksista. Se kattaa kaiken tietojen siirron AbbVien tytäryhtiöiden ja osakkuusyhtiöiden kesken kaikkialla maailmassa Henkilötietojesi riittävän tietosuojan varmistamiseksi. Kopio sopimuksesta on tilattavissa sähköpostitse osoitteesta privacyoffice@abbvie.com. Kaikissa henkilötietojen siirroissa kolmansille osapuolille Euroopan talousalueen ulkopuolelle noudatetaan EU:n tietosuojalainsäädännön nojalla sovellettavia kansainvälisen tietojen siirron rajoituksia. Tilanteen mukaan tähän liittyy tiedonsiirtoa käsittelijöille koskevien EU:n mallisopimusten käyttö.

TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSET

Käytämme Henkilötietoja ainoastaan siten kuin tietojen keräyshetkellä voimassa olleessa Tietosuojaselosteessa on kuvattu tai antamasi valtuutuksen mukaisesti. Sovellettavat suostumusvaatimukset huomioon ottaen tai lain edellyttäessä pidätämme kuitenkin oikeuden muuttaa tämän Tietosuojaselosteen ehtoja milloin tahansa. Kaikki tämän Tietosuojaselosteen muutokset sekä muutosten voimaantulopäivämäärät päivitetään tälle sivulle. AbbVie suosittelee, että luet tämän Tietosuojaselosteen säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Jatkaessasi AbbVie-Palveluiden käyttöä, kaikkia sinusta kerättyjä Henkilötietoja käytetään nykyisen Tietosuojaselosteen mukaisesti.

 

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi tuotteen sivuja ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopiviksi.

Haluatko jatkaa tämän tuotteen sivuille?