Fin - suomi VALITSE MAA YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA Uutiset

Uusia lähestymistapoja, uusia ideoita

Investoimme tutkimukseen ja arvostamme innovaatioita. Näin onnistumme tekemään uusia löytöjä ja luomaan tuotteita terveysongelmiin, jotka vaativat juuri nyt ratkaisuja. Johtavat lääkevalmisteemme, laaja ja syvällinen asiantuntemuksemme sekä lupaavat lääkekandidaattimme antavat meille mahdollisuuden auttaa potilaita ympäri maailmaa.

Kunnianhimomme auttaa potilaita

Innovaatiot ovat AbbVien liiketoiminnan kulmakivi. Keskitymme kehittämään lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi, potilashyöty mitattavissa ja taloudellinen arvo merkittävä. Keskitymme vakaviin sairauksiin, kuten esimerkiksi C-hepatiittiin, neurologiaan, immunologiaan, syöpätauteihin ja naisten terveyteen.

Tutkijamme löysivät ja kehittivät kaksi ensimmäistä HIV-tartunnan hoitoon tarkoitetuista lääkkeistä ja muuttivat näin lukuisten potilaiden tulevaisuuden.

Avainasemassa kumppanuudet

Tiedämme, että monet tärkeimmistä lääketieteen läpimurroista ovat tutkimusyhteistyön ja erilaisten kumppanuuksien ansiota.

focusimg2_03

YDINALUEET

Ydinterapia-alueisiimme lukeutuvat hepatiitti-C (HCV), neurologia, immunologia, syöpätaudit, munuaistaudit ja naisen terveys.

Lue lisää »

focusimg_02

Tuotekehitys

Olemme omistautuneet lupaavien lääkemolekyylien tutkimiseen, jotta löytäisimme potilaille uusia merkittäviä hoitovaihtoehtoja.

Tarkastele kehitteillä olevia tuotteita »

focusimg_03

Tutkimus ja kehitys

Keskitymme alueille, joilla uskomme olevan parhaat mahdollisuudet vaikuttaa sairauksiin ja niiden hoitoon.

Tutustu työskentelytapaamme »

Poistu www.abbvie.fi

Huomaathan

Alla oleva "Kyllä"-painike johtaa pois AbbVien sivustolta.

AbbVie ei hallinnoi linkkejä, jotka johtavat pois AbbVien www-sivuilta. Siksi AbbVie ei vastaa näiden linkkien takaa avautuvasta sisällöstä eikä siinä esiintyvistä linkeistä. AbbVie tarjoaa linkit käyttöösi vain siksi, että niistä saattaa olla sinulle hyötyä. Linkkien olemassaolo ei merkitse, että AbbVie erityisesti suosittelisi sivustoja, joille linkit johtavat.

Valitsemaasi internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko poistua tältä sivustolta?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?