Fin - suomi VALITSE MAA YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA Uutiset
 

YHTEISTYÖ POTILASJÄRJESTÖJEN KANSSA


AbbVien yhteistyö potilasjärjestöjen kanssa perustuu luottamukseen, kunnioitukseen ja molemminpuoliseen etuun. Me pyrimme läpinäkyvyyteen ja korkeaan eettiseen tasoon kaikissa yhteistyösuhteissamme.

Opimme potilaiden huolenaiheista ja voimme yhdessä etsiä keinoja ratkaista niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Rakentamalla kestävät suhteet järjestöihin, pyrimme yhdessä kehittämään keskustelua terveydenhoidon kysymyksistä ja voimme yhdessä etsiä tapoja varmistaa ihanteellinen terveydenhuollon saatavuus.

Tuemme potilasjärjestöjä tapahtumien järjestämisessä, organisaatioiden toiminnassa sekä potilaiden ja heistä huolta pitävien koulutuksessa.

AbbVie julkaisee vuosittain luettelon tukemistaan potilasjärjestöistä.
Täältä löydät tiedot järjestöistä ja hankkeista, joita olemme tukeneet.

Poistu www.abbvie.fi

Huomaathan

Alla oleva "Kyllä"-painike johtaa pois AbbVien sivustolta.

AbbVie ei hallinnoi linkkejä, jotka johtavat pois AbbVien www-sivuilta. Siksi AbbVie ei vastaa näiden linkkien takaa avautuvasta sisällöstä eikä siinä esiintyvistä linkeistä. AbbVie tarjoaa linkit käyttöösi vain siksi, että niistä saattaa olla sinulle hyötyä. Linkkien olemassaolo ei merkitse, että AbbVie erityisesti suosittelisi sivustoja, joille linkit johtavat.

Valitsemaasi internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko poistua tältä sivustolta?

Poistu www.abbvie.fi

Valitsemasi tuotteen sivut on tarkoitettu ainoastaan tietyn maan tai tiettyjen maiden asukkaille, kuten sivulla on erikseen mainittu. Näin ollen sivuilla saattaa olla sellaista tietoa lääkkeistä ja muista tuotteista tai näiden käytöstä, jota muissa maissa tai muilla alueilla ei ole hyväksytty. Jos asut sellaisessa maassa, jossa sivuja ei ole tarkoitettu käytettäviksi, palaathan abbvie.com-sivulle tai otathan yhteyttä paikalliseen tytäryhtiöömme saadaksesi juuri sinun kotimaatasi varten laaditut tiedot tuotteesta.

Valitsemasi AbbVien internet-sivusto saattaa olla vieraskielinen.

Valitsemaasi AbbVien internet-sivustoa ei ehkä ole optimoitu näyttösi kokoon sopivaksi.

Haluatko jatkaa näille Abbvien sivuille?