Skip to main content

Aina ihminen

Kun ihminen sairastuu, hänestä aletaan puhua potilaana. Sen rinnalla hän toivoo tulevansa kohdatuksi myös ihmisenä. Huolineen, tunteineen ja toiveineen. Teemme uusien hoitojen tutkimisessa yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja annamme paljon painoa myös potilaiden omalle kokemukselle hoidostaan. Parasta potilaskeskeisyyttä on ihmiskeskeisyys.

29,000 työntekijää maailmanlaajuisesti, Suomessa 85

Suomessa meitä on yhteensä noin 85 henkilöä. Meillä on vahva paikallinen organisaatio, joka kattaa lääketieteellisen osaamisen, laadunvarmistuksen, myynnin ja markkinoinnin, hallinnon, henkilöstöhallinnon, yhteiskuntasuhteet, innovaatio-osaamisen, kliinisen tutkimuksen sekä terveystaloustieteen. Toimistomme sijaitsee Espoossa.

AbbVie yrityksenä

Tutkimuslähtöinen biolääketieteen yhtiö

Olemme keskittyneet väestön terveyttä vakavasti uhkaavien sairauksien hoitoon. Innovaatioiden avulla saamme markkinoille uusia tuotteita, jotka ratkaisevat merkittäviä terveysongelmia nyt ja myös tulevaisuudessa.

Innovaatioita vakavien sairauksien hoitamiseksi

Pyrimme kehittämään lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi, potilashyöty on mitattavissa ja taloudellinen arvo on merkittävä. Keskitymme vakaviin sairauksiin, joissa on suuri tarve uusiin hoitoihin. Toimimme neurologian, immunologian ja onkologian terapia-alueilla.

Muutos syntyy yhteistyön avulla

Teemme yhteistyötä terveydenhuollon organisaatioiden ja ammattilaisten, kuten lääkäreiden ja sairaanhoitajien kanssa, jotta pystymme takaamaan potilaille parhaan mahdollisen hoidon. Lisäksi teemme yhteistyötä potilasjärjestöjen, päättäjien ja akateemisen sektorin kanssa.

Strategiamme

Keskitymme ratkaisuihin

Keskitymme kasvuun ja maailman vaikeimpien terveysongelmien ratkaisemiseen innovatiivisten lääkkeiden avulla. 

Kootusti

Keitä me olemme

Tutustu AbbVien toimintaan 

Johtoryhmä

Tutustu AbbVien Suomen johtoryhmään

Missiomme parantaa ihmisten elämänlaatua näkyy johtamistyylissämme. Suomen johtoryhmän tehtävänä on varmistaa, että sairastava ihminen on kaiken toimintamme keskiössä ja että työntekijöidemme on hyvä tehdä töitä joka päivä.

man running
AbbVie: Olemme sitoutuneita kestävään terveydenhuoltoon

Katso video

Vastuullisuus ja eettisyys

Johdattavat tapaamme tehdä töitä

Olemme sitoutuneita lääkealan eettisiin ohjeistuksiin ja sääntöihin. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme toimimaan vastuullisesti ja eettisesti.