Skip to main content

Strategiamme

Kestävää terveydenhuoltoa ja innovaatioita maailman vakavimpiin sairauksiin

Meillä on vahva missio

Olemme sitoutuneita kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Olemme tutkimuslähtöinen ja potilaskeskeinen biolääketieteen yhtiö, joka panostaa innovatiiviseen ajatteluun läpi organisaation. Pyrimme luomaan uusia hoitomuotoja ja parantamaan sairastavien elämänlaatua ympäri maailman.

Visio

Meidät tunnistetaan biolääketieteen yhtiönä, joka tarjoaa innovatiivisia lääkkeitä ratkaisuksi maailman vakavampiin terveysongelmiin sekä yhtiönä, jolla on merkittävä vaikutus ihmisten elämään.

Tavoitteemme

Kehittää innovaatioita maailman vakavimpiin sairauksiin

Innovatiiviset hoitomme tarjoavat merkittävän potilashyödyn, kliinisen suorityskyvyn ja taloudellisen arvon. Lanseeramme tulevaisuudessa useita parhaillaan kehitteillä olevia valmisteita, jotka tuovat apua vakavien sairauksien hoitoon.

Lue lisää tulevaisuuden valmisteistamme.   


Tuomme markkinoille edistyksellisiä hoitoja potilaiden parhaaksi

Yhtiönä AbbVie on vakaa ja meillä on tarvittavat valmiudet tieteellisten läpimurtojen saavuttamiseen. Keskitetty liiketoiminta- ja investointimalli sekä vahva talousosaaminen, infrastruktuuri ja asiantuntemus tukevat innovaatioiden päätymistä valmiiksi tuotteeksi.

Lue lisää AbbViestä työpaikkana