Skip to main content

AbbVie eri puolilla maailmaa

AbbVien työntekijänä saat joka päivä jännittäviä tilaisuuksia keksiä uutta, tehdä yhteistyötä ja osoittaa intohimosi potilaiden auttamiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Uramahdollisuuksia viidellä maantieteellisellä alueella ja yli 70 maassa

AbbVie tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen uraan viidellä maantieteellisellä alueella ja yli 70 maassa. Maantieteelliset alueet ovat Yhdysvallat; Latinalainen Amerikka; Länsi-Eurooppa ja Kanada; Itä-Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka sekä Japani, Aasia ja Tyynenmeren alue.

Avoimet työpaikat

Liity AbbViella työskentelemisestä kiinnostuneiden joukkoon

Yhdysvallat

AbbVien toimintaa Yhdysvalloissa johdetaan Pohjois-Chicagossa Illinois’n osavaltiossa sijaitsevasta pääkonttorista. Yhdysvalloissa AbbVie tarjoaa jännittäviä uramahdollisuuksia eräiden maailman vaikeimmin hoidettavien ja vakavimpien sairauksien hoitoon tarkoitettujen lääkkeiden ja ratkaisujen kehityksessä ja markkinoinnissa. Pohjois-Chicagossa sijaitsee myös AbbVien huippututkimusyksikkö, R&D Center of Excellence, sekä liiketoiminnoista ja kaupallisesta toiminnasta vastaavat tiimit. AbbVie tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia tehtäviä analyytikoista kemisteihin ja strategikoista markkinoinnin ammattilaisiin.

AbbVie laajentaa syöpätautien tutkimusta Yhdysvaltain länsirannikolla, jossa yhtiöllä on kaikkiaan kolme San Franciscon alueella sijaitsevaa uudenlaisten syöpälääkkeiden tutkimukseen ja kehitykseen keskittynyttä keskusta (Redwood City, South San Francisco ja Sunnyvale). Näissä keskuksissa työskentelee yli 1 000 yrittäjähenkistä tutkijaa, kliinikkoa ja tuotekehittäjää. He kehittävät uudenlaisia syöpähoitoja yhdistämällä immuno-onkologiaa, kantasoluja ja solujen signaalinvälitystä koskevan asiantuntemuksensa tietämykseensä bispesifisistä vasta-aineista, vasta-aine-lääke -konjugaateista ja teknologioista, joilla voidaan kehittää kovalenttisesti kohteeseensa sitoutuvia estäjämolekyylejä.

AbbViella on toimintaa myös Massachusettsin osavaltiossa, missä se työllistää lähes 900 ihmistä. Worcesterissa sijaitseva AbbVie Bioresearch Center on biologisiin lääkkeisiin ja immunologiaan keskittynyt tutkimuskeskus, joka myös kehittää ja tuottaa biologisia lääkkeitä. Vuonna 2016 avasimme 4 000 neliömetrin suuruisen Foundational Neuroscience Center (FNC) -tutkimuskeskuksen Cambridgessa, Massachusettsin biotekniikkakeskittymässä. Keskuksessa tutkitaan neurodegeneratiivisten sairauksien taustalla olevia biologisia mekanismeja.

Latinalainen Amerikka

Latinalainen Amerikka on AbbVielle tärkeä. Siellä toimimme kahdella alueella ja erikseen kolmessa maassa. Pohjoinen toiminta-alue ulottuu Andeilta (Kolumbia, Peru ja Ecuador) Venezuelan ja Väli-Amerikan kautta Karibialle. Eteläinen toiminta-alue kattaa puolestaan Argentiinan, Chilen ja Uruguayn. Meksiko, Brasilia ja Puerto Rico muodostavat omat toiminta-alueensa. Latinalaisessa Amerikassa on myös kolme tekniikan tasoa edustavaa toimitilaa, kaikki Puerto Ricossa. Alueen nopean kehityksen ansiosta Latinalaisen Amerikan alueella on tarjolla laajasti erilaisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia.

Länsi-Eurooppa ja Kanada

Länsi-Eurooppa ja Kanada käsittää 19 maata, joista kussakin AbbViella on oma ainutlaatuinen henkilöstönsä. Tällä alueella työskentelee toiseksi eniten ihmisiä, ja siksi Länsi-Europpan ja Kanadan alueella on myöskin tarjolla monelaisia uramahdollisuuksia. Kanada on mukana tässä ryhmässä siksi, että sen terveydenhoitojärjestelmässä on paljon yhteneväisyyksiä muiden saman toiminta-alueen maiden kanssa.

Integroidut toimitilamme Saksan Ludwigshafenissa pitävät sisällään myös suurimman tutkimuskeskuksemme Yhdysvaltojen ulkopuolella. Ludwigshafenin 1 900 työntekijää huolehtivat prosessin kaikista vaiheista – tutkimuksesta, tuotekehityksestä ja tuotannosta. Lisäksi tällä toiminta-alueella on neljä tekniikan tasoa edustavaa tuotantolaitosta – kolme Irlannissa ja yksi Italiassa.

Itä-Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka

Itä-Eurooppa, Lähi-itä ja Afrikka edustaa kolmea aluetta: Venäjää ja Itsenäisten valtioiden yhteisöä, keskistä Itä-Eurooppaa sekä Lähi-itää ja Afrikkaa. Koska tämä ryhmittymä kattaa 12 aikavyöhykettä ja monenlaisia kulttuureja, alueella työskenteleminen merkitsee ainutlaatuista tilaisuutta toimia moniulotteisessa ja kiihkeässä ympäristössä.

Japani, Aasia ja Tyynenmeren alue

Japanin, Aasian ja Tyynenmeren toiminta-alueemme kulkee kahden maanosan halki ja pitää sisällään 14 asemapaikkaa. Paikallinen pääkonttori sijaitsee Singaporessa, jonne on keskitetty alueellisia ja hallinnollisia palveluita sekä uusi pienimolekyylisten ja biologisten lääkkeiden valmistukseen keskittynyt toimitila. Lisäksi yksi globaaleista tutkimuskeskuksistamme sijaitsee Tokiossa.