Vastuullisuus

Kannamme vastuumme ympäristöstä, terveydestä ja hyvinvoinnista.


Olemme sitoutuneet pienentämään ympäristövaikutustamme ja pitämään huolta sekä henkilöstömme että yhteiskunnan hyvinvoinnista. Haluamme tehdä hyvää ja kannustamme työntekijöitämme samaan.

Vastuullisuus

Avoimuus on osa vastuullisuutta

AbbViella tahdomme tehdä asiat oikein ja toimia avoimesti kaikessa, mitä teemme. Tärkeimpiä arvojamme ovat ympäristö, ihmisoikeudet, tasa-arvo sekä rehellisyys.

Haluamme auttaa monipuolisesti

Osallistumme globaalisti hyväntekeväisyyteen lahjoittamalla rahan lisäksi muun muassa lääkkeitä ja ammattiaitoa. Tuemme useita hyväntekeväisyyskohteita vuosittain kymmenillä miljoonilla dollareilla.

Autamme maailman kriisialueita tukemalla alueella toimivia sekä pakolaisia auttavia järjestöjä. Lisäksi tutkijamme ovat lahjoittaneet huomattavan määrän pro bono -tunteja auttaaksemme laiminlyötyjen trooppisten sairauksien tutkimisessa.


Jokaisen meidän velvollisuus ja etuoikeus on tukea yhteisöjämme, parantaa yhteiskuntaamme ja auttaa tämän päivän ja huomisen potilaita.

Richard A. Gonzalez
Puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, AbbVie


Parempaa maailmaa luomassa

Kannustamme työntekijöitämme tekemään hyvää tarjoamalla siihen mahdollisuuksia ja tukemalla vapaaehtoistoimintaa.

Työntekijämme voivat käyttää osan työajastaan vapaaehtoistyöhön. Järjestämme myös vuosittain Week of Possibilities -tapahtuman, jonka aikana työntekijät yli 50 maassa osallistuvat paikalliseen vapaaehtoistyöhön.