Luomme tulevaisuutta

AbbViella keskitymme löytämään entistä parempia lääkkeitä perehtymällä ihmisiin ja heidän kokemuksiinsa.

Kehityksen etujoukoissa

Panostamme käänteentekeviin tapoihin tehdä tiedettä ja pyrimme niiden avulla uusiin läpimurtoihin. Uskomme, että uusien tutkimusmenetelmien ja sairauksien mallinnuksen sekä edistyneiden työkalujen yhdistelmä luo meille lisää mahdollisuuksia etsiessämme hoitomuotoja vakaviin sairauksiin.

Viime vuosikymmenten aikana ihmisen fysiologian tutkimus ja ymmärrys ovat laajentuneet ennenäkemättömällä tavalla. Edistysaskeleet useilla eri tieteenaloilla vievät meitä kohti uusia hoitomuotoja. Mitä enemmän opimme ihmisen fysiologiasta, sitä suuremmat mahdollisuudet meillä on löytää uusia tapoja auttaa vakavien sairauksien kanssa eläviä ihmisiä.

Lääkkeemme ovat yhtä tehokkaita kuin kykymme valmistaa niitä. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja varmistua siitä, että tuotteitamme voidaan valmistaa ja toimittaa niiden käyttäjille entistäkin turvallisemmin ja korkealaatuisemmin.

Lue lisää tutkimustavoistamme ja työkaluistamme englanniksi kansainvälisillä sivuillamme.Haluatko auttaa muuttamaan lääketieteen tulevaisuutta?

Tutustu uramahdollisuuksiimme.