Miksi AbbVie?

Mikä sinulle on tärkeintä työssäsi?
AbbViella se on aina ihminen.

AbbVie on huippuammattilaisten yhteisö, johon jokainen työntekijä tuo oman arvokkaan panoksensa. Yhteisöllinen yrityskulttuurimme hyväksyy ihmiset yksilöinä ja tukee jokaisen henkilökohtaista kehittymistä.

Suomessa meillä on noin 100 työntekijää. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Triplassa Helsingin Pasilassa. Mahdollisuus hybridityöhön tuo joustavuutta arkeen. AbbViella tarjoamme tilaa, mahdollisuuksia ja tukea ammatilliseen kehittymiseen – myös kansainvälisesti.

AbbVie on tutkitusti yksi parhaista työpaikoista. Olemme sijoittuneet parhaiden joukkoon Great Place to Work -tutkimuksessa niin Suomessa, Euroopassa kuin globaalisti. Vuonna 2023 sijoituimme Suomessa keskisuurten organisaatioiden sarjassa kolmannelle sijalle ollen tutkimuksen parhaiten sijoittunut lääkeyritys.

Yhteystietomme löydät täältä.

 


Katso 2:00
Töissä AbbViella
Töissä AbbViella
Tulevaisuuden toimiala

AbbVien tutkimus ja tuotekehitys edustavat lääkealan huippua ja investoimme niihin vuosittain miljardeja euroja kansainvälisesti. Suomessa teemme runsaasti tutkimusta siitä, miten potilaat itse kokevat hoitojen vaikuttavan työ- ja toimintakykyynsä.

Työmme vaikuttaa kymmenien tuhansien suomalaisten elämään. Lääkkeillämme hoidetaan yli 60:tä sairautta, monet niistä vakavia ja kroonisia.

Lääkeala on tulevaisuuden toimiala. Työn laatustandardit ovat korkeat, joten resurssit ja työkalut ovat sen mukaiset.  Me AbbViella tuemme onnistumistasi työssäsi.


Erilaisuus rikastuttaa osaamista

Olet sitten jo lääkealan ammattilainen, opiskelija tai aivan muualla uraasi luonut, voi sinulla olla mahdollisuus työllistyä AbbVielle. Teemme asioita yhdessä ja arvostamme jokaista yksilönä, taustasta riippumatta. Erilaiset ihmiset rikastavat ajatteluamme ja osaamistamme.

AbbViella on mahdollisuus luoda uraa myös kansainvälisissä tehtävissä, joko Suomessa tai jossain muussa niistä yli 70 maasta, jossa toimimme. Löydät kaikki avoimet työpaikkamme kansainväliseltä rekrytointisivustoltamme.


Avoimet työpaikat

AbbViella on mahdollisuus luoda uraa myös kansainvälisissä tehtävissä, joko Suomessa tai jossain muussa niistä yli 70 maasta, jossa toimimme. Löydät kaikki avoimet työpaikkamme kansainväliseltä rekrytointisivustoltamme.


Lääkealan ammattilaiset

AbbVie on Suomessa aito paikallinen maayhtiö. Terapia-alueemme ovat immunologia, neurologia, onkologia, hematologia, C-hepatiitti ja silmäsairaudet.

Hoitomme tarjoavat terveydenhuollon ammattilaisille parhaita tai uusia toimintamekanismeja hyödyntäviä ratkaisuja. Tuotekehityksessä on runsaasti uusia hoitoja eri terapia-alueillamme.Opiskelijat

Harjoitteluohjelmamme tarjoavat hyvän reitin sisään AbbVielle ja lääkealalle. Uramahdollisuuksiin tutustuminen onnistuu myös Pharma Industry Future Stars (PIF Stars) -ohjelman kautta.

AbbViella pääset nopeasti kiinni mielenkiintoisiin työtehtäviin sekä työskentelemään ja oppimaan huippuammattilaisten kanssa. Meillä otat vastuun omasta kehittymisestäsi ja saat vahvan tuen siihen.Muut lääkealasta kiinnostuneet

AbbVie tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä myös muille kuin lääketieteen asiantuntijoille. Tarvitsemme esimerkiksi talouden, analytiikan, henkilöstöhallinnon, koulutuksen, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoita.

Työkokemus lääkealalta on arvostettua myös muilla toimialoilla. Meillä saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi uudessa ympäristössä!


Tutustu mahdollisuuksiin

Jos menestyt osana monipuolista, yhteistyökykyistä tiimiä – olemme valmiita sinua varten.