Lahjoitustoiminta

Hyvän tekeminen on meille sydämen asia.


Takaisin osallistumme hyväntekeväisyystyöhön usealla eri tavalla.

Maailman terveyshaasteiden ratkaiseminen vaatii meidän kaikkien panoksen. Haluamme olla osa ratkaisua liiketoimintamme lisäksi myös hyväntekeväisyyden avulla. Lahjoitamme vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita hyväntekeväisyyteen ja vuosien varrella olemme lahjoittaneet lääkkeitä yli sataan maahan.
Lahjoittaminen on olennainen osa sitä, keitä olemme. AbbVien lahjoituskulttuuri heijastuu hyväntekeväisyyteemme ja tapoihin, joilla työntekijämme tukevat yhteisöjä lahjoitusten ja vapaaehtoistyön kautta kaikkialla maailmassa.

Apua Ukrainaan

Vuonna 2022 lahjoitimme lääketieteellistä apua ja tarvikkeita Ukrainaan ja Ukrainan pakolaisille yhteensä miljoonalla dollarilla. Lisäksi tuplasimme työntekijöidemme lahjoitukset tietyille Ukrainassa ja lähialueilla toimiville katastrofiapua tarjoaville järjestöille.

Rahallisten lahjoitusten lisäksi olemme lahjoittaneet välttämättömiä lääkkeitä Ukrainan valtiolle ja katastrofiapua tarjoaville kumppaneillemme. Olemme myös tarjonneet ylimääräistä taloudellista apua sitä tarvitseville ukrainalaisille työntekijöillemme ja heidän perheilleen.

Olemme keskeyttäneet esteettisen lääketieteen tuotteiden toimitukset Venäjälle, mutta jatkamme välttämättömien lääkkeiden toimittamista. Lahjoitamme kaikki Venäjällä myytyjen välttämättömien lääkkeiden tuotot Ukrainan humanitaariseen apuun.

Jatkamme yhteistyön tekemistä järjestökumppaneidemme ja työntekijöidemme kanssa auttaaksemme ukrainalaisia.
 

Laiminlyödyt trooppiset sairaudet

Laiminlyödyt trooppiset sairaudet sekä laajalle levinneet trooppiset sairaudet kuten malaria ja tuberkuloosi ovat vaikuttaneet maailmanlaajuisesti jo yli miljardiin ihmiseen. Työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa kehittääksemme hoitokeinoja esimerkiksi jokisokeuteen, Chagasin tautiin sekä leishmanioosiin.

Nämä sairaudet vaikuttavat ihmisten elämään erityisesti matalampien tulotasojen maissa. Trooppiset sairaudet vaikuttavat haitallisesti sekä maailmanlaajuisesti kansanterveyteen että paikallisesti taloudelliseen hyvinvointiin.

Sadat AbbVien tutkijat ovat lahjoittaneet lähes 200 000 tuntia pro bono -työtä viimeisen kymmenen vuoden aikana auttaakseen näiden sitkeiden kansainvälisten haasteiden ratkaisemisessa. AbbVien kokoama Executive Council on Neglected Diseases koordinoi kokonaisuutta, jotta uusia teknologioita ja tieteellistä ammattitaitoa voidaan käyttää hyödyksi parhaalla mahdollisella tavalla.
 

Lahjoitustoiminta

Hyvän tekeminen on meille sydämen asia.

13,000+

Työntekijää yli 50 maassa ja alueella teki vapaaehtoistyötä AbbVien Mahdollisuuksien viikolla 2022$44.9M

Lahjoituksia hyväntekeväisyyteen vuonna 2021


$21.7M

Työntekijät keräsivät vuoden 2022 AbbVie -säätiön lahjoituskampanjassa
 387K+

Vuonna 2021 tavoitettua oppilasta kouluprojektien kautta