Työntekijöidemme tukena

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme.

Henkilökuntamme kova työ ja omistautuneisuus luovat AbbVien menestyksen. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, ja siksi heidän hyvinvointinsa asetetaan aina kaiken muun edelle.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäksi yhdenvertaisesta kohtelusta ja reiluista eduista. Tunnistamme ja palkitsemme hienoihin suorituksiin yltäneet työntekijät. Tarjoamme myös joustavuutta ja tukea muuttuvissa elämänvaiheissa.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme uusia kykyjä ja kun he löytyvät, pidämme heistä hyvää huolta.

Yritys, jossa on hyvä olla

Me haluamme AbbVien olevan työpaikka, jossa on hyvä olla. Pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme ympäristön, jossa on mahdollisuus menestyä, viihtyä ja tuntea työn iloa. Tahdomme tulla tunnetuksi työpaikkana, jossa kaikki työntekijät tietävät, mitä heiltä odotetaan.

Työntekijöitä rohkaistaan tarkastelemaan asioita uusista näkökulmista ja kokeilemaan uusia tapoja tehdä töitä. Kulttuurissamme jokainen idea otetaan vastaan avoimin mielin, eikä uusia ideoita koskaan tyrmätä heti.

Jokaisella abbvielaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaansa ja kannustamme tarttumaan uusiin haasteisiin, esimerkiksi lääketieteen asiantuntija voi halutessaan päästä kokeilemaan siipiään esimerkiksi markkinoinnin parissa.

Tasapainoista elämää

Tiedämme työn olevan vain yksi osa elämää. Perhe, läheiset, harrastukset ja muut itselle tärkeät asiat ansaitsevat oman aikansa. AbbViella autamme työntekijöitämme yhdistämään työn ja vapaa-ajan.

AbbVie tarjoaa joustoja ja ratkaisuja, joiden ansiosta työntekijämme ehtivät nauttia elämästään tasapainoisesti. Vahvan yhteishengen lisäksi työaikojen joustavuus sekä liikkumiseen ja rentoutumiseen kannustavat työsuhde-edut tukevat työntekijöidemme hyvinvointia.

Pidämme huolta myös siitä, että töissä on mukava olla. Vietämme aikaa yhdessä työasioiden ulkopuolella esimerkiksi tapahtumien, harrastusten ja vapaaehtoistyön merkeissä.