Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja vakaviin terveysongelmiin

Kliiniset tutkimukset ovat olennainen osa lääkekehitystä. Me AbbViella teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä löytääksemme ratkaisuja vakaviin terveysongelmiin.

Lääkekehitys vaatii aikaa

Uusien lääkkeiden kehittäminen on pitkäjänteistä työtä. Lääkkeen tie tutkimuslaboratoriosta sairastuneiden käyttöön voi viedä yli vuosikymmenen ja maksaa huomattavia summia.

Lääkkeen kulku molekyylistä valmiiksi tuotteeksi on monivaiheinen prosessi. Suurin osa molekyyleistä hylätään jossain vaiheessa tuotekehitystä ja vain murto-osasta jalostuu uusi, innovatiivinen ja potilaille avun tuova lääke.

Ihmisillä tehtävät kliiniset tutkimukset ovat lääkekehityksen viimeisiä vaiheita. Kliinisten tutkimusten avulla arvioidaan tutkittavan valmisteen turvallisuutta ja tehokkuutta. Tutkimusten tuottaman datan perusteella viranomaiset tekevät lopullisen päätöksen siitä, voiko lääkkeen hyväksyä vai ei.


Toimimme avoimesti

Toimintamme avoimuus on meille tärkeää. Siksi olemme sitoutuneet jakamaan tietoa kliinisistä tutkimuksistamme niin terveydenhuollon ammattilaisille ja tutkijoille kuin potilaille ja suurelle yleisölle.

Rekisteröimme kaikki kliiniset tutkimuksemme EU:n ylläpitämään rekisteriin. Tutkimuksissa pidämme tarkkaa huolta potilaidemme yksityisyydestä sekä tutkijoidemme oikeuksista.Haluatko auttaa muuttamaan lääketieteen tulevaisuutta?

Tutustu uramahdollisuuksiimme.