Yritysvastuu

Toimimme avoimesti ja rehellisesti.


Me AbbViella haluamme olla mukana luomassa parempaa maailmaa myös tuleville sukupolville.

Vastuullisuutemme kulmakivet

Kehitämme ja tuotamme lääkkeitä, jotka auttavat ratkaisemaan vakavia terveysongelmia ja parantavat ihmisten elämänlaatua. Toteutamme tämän panostamalla tutkimukseen sekä varmistamalla tuotteidemme olevan tehokkaita ja saavutettavia.

Autamme monimuotoisia tiimejämme saavuttamaan täyden potentiaalinsa auttaaksemme ihmisiä nyt ja tulevaisuudessa. Kannustamme monipuoliseen ajatteluun, teemme paljon sisäistä ja ulkoista yhteistyötä ja tahdomme työntekijöidemme olevan alansa parhaimmistoa.

Tavoittelemme ihmisten terveyden pitkäkestoista parantamista ja liiketoiminnan kestävyyttä toimimalla avoimesti ja rehellisesti. Pidämme huolta lääkkeiden ja muiden tuotteidemme saavutettavuudesta.


Voit lukea englanninkielisen yritysvastuuraporttimme täällä tai tutustua tarkemmin liiketoimintamme eettiseen ohjeistoon (Code of Business Conduct) suomeksi täällä.

Pidämme huolta

Tiedämme, että yrityksellämme ja toimialallamme on ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa monien elämää. Pelkillä saavutetuilla läpimurroilla ei kuitenkaan ole merkitystä – matka määränpäähän on yhtä tärkeä.

Päätöstemme vaikuttavana tekijänä on tarkoitus saada aikaan pysyviä positiivisia muutoksia ihmisille, yhteisölle ja maailmalle.