Skip to main content

Ihmisläheinen kulttuuri ja innovatiivinen työskentelyilmapiiri

Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista, sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. 

Työpaikka, jossa on hyvä olla

Haluamme, että yritys on työpaikka, jossa on hyvä olla. Pyrimme tarjoamaan henkilökunnallemme työympäristön, jossa on mahdollisuus menestyä, viihtyä ja tuntea työniloa. Olemme saaneet kansainvälisellä tasolla lukuisia kunnianosoituksia sitoutumisestamme työpaikan viihtyisyyteen ja erinomaisuuteen. Haluamme, että AbbVie tunnetaan työpaikkana, jossa kaikki työntekijät tietävät mitä heiltä odotetaan ja joka tarjoaa kaikille hyvät mahdollisuudet kehittää itseään.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme

Henkilökuntamme kova työ ja omistautuneisuus luovat AbbVien menestyksen. Huolehdimme työntekijöidemme eduista, hyvinvoinnista ja yhdenvertaisesta kohtelusta. Tunnistamme ja palkitsemme hienoihin suorituksiin yltäneet työntekijät, tarjoamme työntekijöillemme myös joustavuutta ja tukea muuttuvissa elämänvaiheissa. Etsimme jatkuvasti lahjakkaita ihmisiä joukkoomme ja kun he löytyvät, pidämme heistä hyvää huolta.

Työn ja vapaa-ajan tasapaino

AbbVie tarjoaa joustoja ja ratkaisuja, joiden ansiosta työntekijät ehtivät nauttia sekä työstään että vapaa-ajastaan ja perheestään. Kannustamme työntekijöitämme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen ja tasapainoiseen elämään.

Yhteistyön voima

AbbViella et joudu puurtamaan yksin. Kaikkeen tartutaan yhdessä: oli kyseessä sitten työprojekti, lankutushaaste tai villasukkien kutominen hyväntekeväisyyteen, kollegat eivät jätä pulaan. Töitä tehdään tasa-arvoisissa, erilaista osaamista yhdistävissä tiimeissä, joissa ei nojata perinteisiin hierarkiarakenteisiin. Toimitusjohtaja lankuttaa siinä missä muutkin. Sen lisäksi, että vahva yhteishenki auttaa jaksamaan töissä, myös työaikojen joustavuus sekä liikkumiseen ja rentoutumiseen kannustavat työsuhde-edut tukevat hyvinvointia töissä. Se onkin meille se kaikkein tärkein juttu: ihmiset ovat tärkein voimavaramme.